Premierul Emil Boc critica PNL si USL, Boc afirmand ca "PNL nu face altceva decat sa continue politica lui Iliescu din ultimii 20 de ani" si ca "alianta socialista vrea ca omul sa ramana dependent de ajutorul social de la stat".

"Astazi PNL nu face altceva decat sa continue politica lui Iliescu din ultimii 20 de ani. Nu am vazut la PNL, care se pretinde de dreapta, vreo masura care sa stimuleze munca", a afirmat Emil Boc, citat de MEDIAFAX.

Seful Guvernului a adaugat ca PNL sustine masuri care tin cetateanul "captiv fata de stat".

De asemenea, Emil Boc a mai afirmat ca "Alianta socialista vrea in continuare ca omul sa ramana dependent de ajutorul social de la stat".

Premierul a adaugat ca PDL este "singura formatiune autentica ce reprezinta dreapta romaneasca", spunand ca, dupa zeci de ani in care politicienii i-au obisnuit pe oameni "mai mult sa se uite la stat decat la propria lor performanta" este cazul ca oamenii sa fie incurajati sa fie "propriii lor stapani".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.