Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat ca batalia politica nu se da in interiorul partidului, ci cu Uniunea Social-Liberala, care doar incearca sa compromita reforma Guvernului.

"Batalia politica se da in afara, cu Uniunea Social-Liberala, acea alianta care nu face altceva decat sa incerce sa compromita orice pas de reforma si care se inversuneaza pe zi ce trece in masura in care semnele bune din economie incep sa se confirme", a afirmat Boc, care miercuri seara si-a prezentat motiunea "Romania dreapta, Romania puternica", in fata Colegiului Director al PDL Constanta.

La finalul intalnirii, el a sustinut ca obiectivele sale sunt cresterea economica si continuarea guvernarii si dupa 2012, alaturi de actualii parteneri, transmite MEDIAFAX.

"Motiunea «Romania dreapta, Romania puternica » este acea motiune care isi propune doua lucruri fundamentale: modernizarea Romaniei si ducerea acestei tari pe crestere economica si continuarea guvernarii de catre PDL alaturi de actualii parteneri de guvernare si dupa 2012", a precizat Boc.

El a spus ca mizeaza in continuare pe ideea de continuitate si ca echipa care a castigat toate alegerile din 2004 si pana in prezent nu trebuie schimbata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.