Presedintele "Cartel Alfa", Bogdan Hossu, a declarat ca este posibil ca PDL sa cedeze Ministerul Muncii unuia dintre celelalte doua partide de guvernare UNPR sau UDMR pentru "a-si rezolva unele chestiuni".

Liderul "Cartel Alfa" a spus ca, in opinia sa, este posibil ca noul ministru al Muncii sa fie numit de la UNPR sau UDMR pentru ca PDL sa-si rezolve unele probleme pe care le are la guvernare, transmite MEDIAFAX.

In caz contrar, daca noul ministru va fi tot un membru PDL, acesta va fi supus tot lui Traian Basescu, iar lucrurile incepute de Ioan Botis vor fi continuate in defavoarea salariatilor din Romania, a mai precizat Hossu.

  • Unul din patru

Surse din PDL au declarat, pentru MEDIAFAX, ca pentru functia de ministru al Muncii sunt vehiculate numele democrat-liberalilor Raluca Turcan - vicepresedinte al PDL, Claudia Boghicevici - deputat de Arad si vicepresedinte al Comisiei pentru munca din Camera Deputatilor, al carei nume a fost mentionat si la precedenta remaniere si Gheorghe Barbu - secretarul general al Camerei si fost ministru al Muncii, precum si cel al lui Marian Sarbu - presedintele UNPR si fost ministru al Muncii.

Potrivit surselor citate, PDL vrea sa pastreze portofoliul Muncii, in timp ce UNPR ar dori functia de ministru al Muncii.


Botis a demisonat, miercuri dimineata, din functie, spunand ca demisia sa este una de onoare.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.