Ministrul Muncii, Ioan Botis, a declarat, marti, ca sotia sa se va retrage din functia de consilier in proiectul derulat de Asociatia EuroActiv din Bistrita Nasaud si ca niciunul dintre ei nu a avut vreodata calitatea de fondator sau de membru al asociatiei.

Potrivit lui Botis, "este posibil" sa fi fost o greseala din punct de vedere moral participarea sotiei sale in proiect.

"Poate ca este o greseala din punct de vedere moral prezenta sotiei mele in proiect. Am discutat ca ea sa se retraga din calitatea de angajat al acestei societii", a declarat ministrul Muncii.

El a precizat ca discutat cu sotia lui si au ajuns la concluzia ca ea sa se retraga din proiectul european, transmite MEDIAFAX.

"Nici eu, nici sotia mea nu facem parte dintre membrii fondatori ai asociatiei si nu am avut calitatea de membri ai acestei asociatii", a spus Ioan Botis.

Ioan Nelu Botis a declarat ca sotia sa castiga 8.000 de lei pe luna pentru activitatea de consilier in cadrul proiectului "Sansa la demnitate" derulat de Asociatia Parteneriat Eiroactiv Bistrita si finantat din fonduri UE si guvernamentale, proiect din care s-a retras.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.