Regizorul a demisionat dupa ce conducerea formatiunii i-a reprosat atitudinea "ingaduitoare" fata de legea TVR, promovata de deputatul PDL Raluca Turcan.

Surse din conducerea PSD au declarat ca lui Sergiu Nicolaescu i se reprosase, in Biroul Permanent National, faptul ca a lipsit de la o sedinta a Comisiei de cultura a Senatului, permitand astfel adoptarea legii TVR a Ralucai Turcan, potrivit MEDIAFAX.

Aceleasi surse au aratat ca lui Nicolescu i se imputa si faptul ca a condus "prea moale" o sedinta in care conducerea TVR ar fi trebuit sa fie audiata in legatura cu modul in care a fost reflectata moartea lui Adrian Paunescu.

Sergiu Nicolescu fusese convocat, la inceputul lui februarie, la BPN al PSD, Victor Ponta afirmand, atunci, ca ar fi fost nevoie "de mai mult curaj" in ceea ce priveste promovarea initiativei PSD de eliminare a obligativitatii platii abonamentului la SRTv
.


Aceleasi surse au mai relatat ca Nicolaescu era pe punctul de a fi inlocuit de la presedintia comisiei de cultura a Senatului, dupa ce, in luna februarie, Victor Ponta incercase schimbarea acestuia, insa a amanat-oin urma obiectiilor formulate la acea vreme de presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.