Vasile Blaga a declarat ca intotdeauna a spus ca partidul trebuie condus ca in perioada 2001-2004, iar daca atunci PDL a fost condus de un caporal, atunci asa il va conduce si el.

"Eu am spus in permanenta (...) ca partidul trebuie condus ca in perioada 2001-2004. Daca atunci a fost condus de un caporal, atunci asa o sa-l conduc si eu", a declarat Blaga, intrebat despre atacul sefului statului la adresa sa, care a spus ca PDL "nu poate fi condus prin caprarie, n-are nevoie de un caporal, ci de un presedinte".

Vasile Blaga a mai declarat ca el niciodata nu a afirmat ca l-ar fi facut pe Traian Basescu primar sau presedinte al tarii, dar ca activitatea sa in echipa de campanie poate fi evaluata, transmite MEDIAFAX.

El a aratat ca nu este nicio noutate in faptul ca presedintele Basescu declara ca il sustine pe Emil Boc si a precizat ca niciodata in public nu a facut vreo trimitere la faptul ca el ar fi sustinut de seful statului.

"Nu doresc se le comentez (afirmatiile presedintelui Traian Basescu - n.r.), nu este pentru prima data cand domnul presedinte declara ca il sustine pe domnul Boc, nu am comentarii in acest sens de facut, nu este nicio noutate, doar ca niciodata in public nu am facut vreo trimitere la faptul ca as fi sustinut de domnia sa", a afirmat Vasile Blaga.

[VIDEO] Unde s-a rupt relatia Basescu - Blaga?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.