Nati Meir a fost eliberat si urmeaza sa fie cercetat in liberate, iar acum fostul prezidentiabil acuza santaje politice pentru incarcerarea sa.

  • Nati a fost santajat?

Fostul candidat la prezidentiale sustine ca a ajuns la inchisoare pentru ca a fost tradat de prieteni si a fost santajat politic. De asemenea, el sustine ca i s-a promis libertatea in schimbul denuntarii unor politicieni din opozitie.

Ei au vrut de la mine sa fac denunt pe patru oameni, unul este Corneliu Vadim Tudor. Sa spun cati bani a incasat PRM in 2004, dar eu nu sunt un om care preda oamenii. L-au cerut si pe Adrian Nastase”, a declarat Nati Meir.

  • Povestea banilor falsi

Fostul prezidentiabil sustine ca banii falsi cu care a fost prins in momentul arestarii nu erau ai lui, ci “ai unui evreu care fusese inselat” si pe care s-a oferit sa il ajute.

La iesirea de la inchisoare, Nati Meir a venit cu o lista de acuzati, care l-ar fi santajat si i-ar fi inscenat probele.

"Il acuz pe Adi Minune ca mi-a facut dosarul asta. Langa el, il mai acuz pe Bujor Florescu, care a fost partenerul meu, pe Vasile Blaga, si il mai acuz pe presedintele Traian Basescu", a declarat Nati Meir.

Intrebat care sunt motivele ce l-au determinat sa incerce sa se sinucida in timp ce se afla in detentie, Nati Meir a sustinut ca a fost un joc, ca nu isi dorea sa moara, ci doar sa atraga atentia presei, iar acesta a fost singurul mijloc pe care l-a avut la indemana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.