Candidatul la presedintia PDL Theodor Paleologu a declarat ca a apreciat articolul de presa in care este comparat cu Don Quijote, afirmand ca el chiar este "oleaca Don Quijote", insa are si "o latura de Sancho Panza, de pragmatism".

Paleologu a spus ca i-a placut ironia fina din articolul de presa in care este comparat cu Don Quijote si ca acesta era eroul favorit al tatalui sau.
"Fara indoiala, am o latura de Don Quijote, altfel nu as fi intrat in politica. Sunt oleaca Don Quijote. Dar am si o latura de Sancho Panza, de pragmatism", a spus Paleologu.

El a adaugat ca in cursa electortala din interiorul PDL este nevoie de jovialitate si de sportivitate, iar aparitia sa in competitie "destinde atmosfera".

Paleologu a sustinut ca in ce priveste notorietatea, cei trei candidati la sefia PDL - premierul Emil Boc, secretarul general al PDL Vasile Blaga si el - sunt egali, dar ca exista un contrast puternic intre candidati, in ceea ce priveste sustinerea - unul dintre candidati avand "tot aparatul de partid in spate", transmite MEDIAFAX.

"Diferenta intervine la sprijinul politic si vechimea in partid, dar cred ca pot transforma acest handicap in avantaj. Candidatura mea este o ocazie de a cunoaste oameni, exista oameni pe care nu-i cunosc personal in partid. Nu am niciun fel de orgoliu, voi fi cuminte si disciplinat", a afirmat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.