Candidatul la presedintia PDL Vasile Blaga a declarat ca "nu sunt niciodata usoare" campaniile electorale in partid, sustinand ca, in cazul in care nu va castiga alegerile, va ramane membru al formatiunii democrat-liberale "cu mare drag”.

Intrebat de jurnalisti daca este o campanie grea cea pentru presedintia partidului, Vasile Blaga a raspuns: "Campaniile electorale in partid nu sunt niciodata usoare. Numai ca nu e vorba de razboaie aici, e vorba de dezbatere de idei, de discutii clare intre colegi, fiecare sigur ca incearca sa convinga si noi credem ca avem dreptate. Partea, tot ceea ce inseamna doctrina, lucrurile astea sunt clar explicate de colegul Sorin Frunzaverde, e cel care de fapt a si dus partidul in Partidul Popular European dupa ce practic noi ne-am declarat un partid popular acum cativa ani de zile si sigur ca fiecare dintre colegi abordeaza temele la care au expertiza, pentru ca noua asta ne place sa spunem, tinem foarte mult la oamenii care se pricep la ceva, la cei care se pricep la ceva. Cei care se pricep la toate nu prea".

De asemenea, intrebat ce va face daca nu va castiga alegerile pentru sefia PDL, Blaga a spus ca o sa fie membru al PDL "cu mare drag".

Candidatul la presedintia PDL Vasile Blaga a participat, joi, la Centrul Cultural "Ionel Perlea" din Slobozia, la o intalnire cu Colegiul Director al PDL Ialomita, precum si cu membri si simpatizanti democrat-liberal din judet. Blaga a fost insotit de Cezar Preda, Sorin Frunzaverde, Cristian Boureanu, presedintele Consiliului Judetean Timis, Constantin Ostaficiuc, si de Alin Popoviciu, transmite MEDIAFAX.

Jurnalistii l-au intrebat pe Cezar Preda daca a imbracat intamplator o camasa de mov. Preda a raspuns: "Nu, este una dintre camasile mele".

La remarca unui jurnalist ca aceasta ar fi o moda in campanie, Blaga a replicat: "Nu, nu am din astea, sunt crestin ortodox, nu am alte apucaturi".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.