Deputatul PDL Theodor Paleologu, fost ministru al Culturii, afirma, referitor la zona secuimii, ca din Bucuresti multe lucruri se vad "putin stramb", adaugand ca ministrii UDMR trebuie sa aiba foarte mare grija sa fie intr-adevar "slujitori ai binelui comun”.

Deputatul PDL Theodor Paleologu a declarat, joi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Sfantu Gheorghe, referitor la zona secuimii, ca din Bucuresti multe lucruri se vad "putin stramb", iar din acest motiv ar fi bine pentru politicienii romani sa vina cat mai des in aceasta zona a tarii, pentru a asculta pe toata lumea.

"Imi dau seama cat de periculoase sunt ideile preconcepute ale unor oameni care stau la Bucuresti", a spus deputatul PDL, adaugand: "Nu e bine sa crezi ca stii prea multe pana cand nu vii la fata locului".

Theodor Paleologu a apreciat ca participarea UDMR la guvernare contribuie la linistea interetnica din zona, mentionand insa in acest context ca Uniunea a facut aproape tot timpul parte din guvernare, transmite MEDIAFAX.

"Pe de alta parte, ministrii UDMR trebuie sa aiba foarte mare grija sa fie intr-adevar slujitori ai binelui comun. E foarte important acest lucru, mai cu seama pentru Kelemen Hunor, care e si presedinte UDMR. Este foarte important sa faca figura de aparator al culturii si al patrimoniului peste tot in tara, inclusiv la Bucuresti", a afirmat deputatul PDL.

Scopul vizitei deputatului PDL in judetul Covasna a fost sa obtina sprijnul filialei pentru a putea continua cursa pentru sefia partidului.

El a subliniat ca PDL Covasna este o filiala "pe gustul sau" si a mentionat ca are "o abordare modesta" in campania interna din partid, pentru ca, de fapt, nu are nimic de pierdut, ci doar de castigat.

Totodata, Paleologu a spus ca nu crede ca vreunul dintre candidatii pentru sefia PDL s-ar retrage din cursa, adaugand ca este mult prea devreme pentru a se pronunta pe care dintre candidati l-ar sustine daca s-ar ajunge in turul al doilea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.