Surse din conducerea PSD au declarat ca partidul a inceput procedurile catre RA-APPS pentru achizitionarea sediului din soseaua Kiseleff, estimat la aproape un milion de euro, una dintre solutii putand fi contractarea unui credit.

Sursele citate au aratat ca PSD a reusit sa stinga datoriile pe care le-a inregistrat la Regia Autonoma Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat, astfel incat au initiat la RA-APPPS procedurile pentru cumpararea cladirii in care se afla sediul central al partidului.

Valoarea de inventar comunicata de RA-APPS este de aproape 30 miliarde de lei, la care se adauga TVA, astfel ca valoarea de achizitie a imobilului este de peste 37 miliarde lei, adica in jur de 900.000 euro, transmite MEDIAFAX.

Potrivit surselor citate, una din solutiile luate din calcul de catre conducerea PSD este contractarea unui credit sau a unui leasing de la una din bancile comerciale, social-democratii fiind acoperiti, ca solvabilitate, de sumele intrate anual in cont de la bugetul de stat, ca partid parlamentar.

Aceleasi surse au aratat ca PSD plateste acum aproape 8.000 de euro lunar chirie la RA-APPS, calculele pentru cumpararea sediului pornind de la varianta unui credit cu rata lunara in jur de 10.000 euro.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a confirmat, luni, ca social-democratii intentioneaza sa contracteze un credit la o banca pentru a putea achizitiona de la RA-APPS imobilul din Soseaua Kiseleff nr. 10, in care se afla sediul central al formatiunii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.