Premierul le-a cerut ziaristilor "sa nu mai alerge dupa el prin Parlament", ca sa nu se spuna ca "fuge cu jurnalistii pe coridor".

"Ce va rog eu: nu mai fugiti dupa mine, ca zice lumea ca fug eu dupa voi sau ca fugiti voi dupa mine. Am stat, v-am raspuns (la intrebari-n.r.), acum, haideti, sa stabilim un comportament", a spus Boc, potrivit MEDIAFAX.

El le-a adresat aceasta rugaminte ziaristilor dupa ce a participat la sedinta deputatilor PDL, unde a vorbit atat despre campania interna din PDL, cat si despre asumarea raspunderii Guvernului pe Codul de Dialog Social si salarizarea profesorilor.

Boc a tinut o scurta declaratie pentru presa, dupa care a facut apel de doua ori la reprezentantii mass-media sa nu mai alerge dupa el.

"Va rog, e neplacut, sa nu alergam pe coridor, ca pe urma spuneti ca "uite, premierul fuge cu jurnalistii pe coridor"", a adaugat Boc.

In urma cu o saptamana, tot la Parlament, prim-ministrul Emil Boc le-a spus unor ziaristi care alergau dupa el pentru declaratii ca a facut "destul sport" la viata lui si are conditie fizica, explicand apoi ca nu a putut declara nimic inainte de o intalnire pe care o avea cu senatorii PDL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.