Anuntarea meciului boxeurului Lucian Bute in Romania o determina Elena Udrea sa militeze si sa propuna ca Bucurestiul sa aiba bani si pentru o arena sportiva, nu doar de pensii si salarii.

"Intrebarea care s-a pus, pe buna dreptate, a fost despre locul unde se va desfasura meciul, avand in vedere ca in Bucuresti, dar si in Romania, nu exista o sala polivalenta care poate gazdui un asemenea eveniment in conditii bune. Poate asa inteleg si vesnicii mei critici ca trebuie si un astfel de obiectiv, nu doar sa platim pensii si salarii, daca vrem ca Bucurestiul sa intre in randul capitalelor care pot organiza competitii ori spectacole de nivel international", scrie Udrea pe blog.

Ideea a fost dezvoltata de Ministru si in contextul in care "Asta mai inseamna si locuri de munca, incasari la buget si, nu in ultimul rand, o imagine mult mai buna pentru Romania. Cred ca pana in vara lui 2012 Arena Bucurestiului poate fi gata, avand in vedere ca am lansat deja procedura de achizitie a lucrarilor de construire", a mai precizat Udrea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.