Dupa vizita in Statele Unite si mai multe contacte cu oficialii americani se pare ca Vanghelie a prins drag de limba engleza si o foloseste ori de cate ori poate.

Fiind intrebat de catre ziaristi cand se va semna documentul de protocol al USL cu omologul liberal, Andrei Chiliman, primarul Sectorului 5 a raspuns in engleza "Surprise!"

"Ala (protocolul, n.r.) se finalizeaza. Lasati-l incolo, ca nu are importanta Romaniei protocolul intre mine si Chiliman. Despre ce discutam?", a raspuns Vanghelie la o intrebare care privea protocolul USL pe Bucuresti.

Intrebat cand va fi semnat, totusi, acordul respectiv, Vanghelie a raspuns: "Surprise!".

El a facut declaratia dupa un zbor cu elicopterul deasupra Capitalei pentru a identifica, impreuna cu reprezentantii unei firme americane de specialitate, solutii tehnice de fluidizare a traficului si rezolvare a problemelor parcarilor, transmite MEDIAFAX.

Presedintele PNL Bucuresti, Andrei Chiliman, a declarat, marti, ca protocolul dintre ACD PNL-PC si PSD la nivelul Capitalei va fi semnat doar dupa ce PSD isi va clarifica in interior anumite atitudini legate de votul dat de social-democrati alaturi de PDL pe bugetul Primariei Generale.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca in zilele urmatoare protocolul Uniunii Social Liberale la nivelul organizatiilor PSD si ACD Bucuresti va fi semnat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.