Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, a sustinut, marti, ca actiunea USL de strangere de semnaturi pentru organizarea unui referendum reprezinta teama si disperarea ca s-ar putea pierde controlul PNL pe bugetul Sectorului 1.

"Am vazut ca trei barbati se lupta cu Elena Udrea. Am vazut ca si culorile sunt army, deci avem de-a face cu un adevarat razboi - trei barbati se razboiesc cu Elena Udrea. Asta ma asigura ca fac un lucru bun, cata vreme fac asa un efort si consuma atatea resurse ca sa se bata cu Elena Udrea. Nu inteleg de ce este nevoie de stragere de semnaturi pentru referendum", a declarat Elena Udrea, transmite MEDIAFAX.

Ea a mai spus ca toata lumea vrea acest referendum.

"Deci de ce este nevoie de o campanie in strada pentru a strange semnaturi impotriva Elenei Udrea si pentru referendum, probabil ca numai cei de la PNL ar putea explica. Una din explicatii, pe care eu as da-o, este teama si disperarea ca s-ar putea pierde controlul PNL pe bugetul Sectorului 1, care este cel mai mare buget, aproape egal cu bugetul Capitalei", a conchis Udrea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.