Prim-vicepresedintele PC, Cristian Popescu Piedone, a declarat ca va fi candidatul USL la Primaria Capitalei numai daca se va modifica legea si se vor desfiinta sectoarele, in caz contrar va ramane candidatul pentru Primaria Sectorului 4.

"M-am casatorit odata, nu-mi trebuie alta nevasta, am 23 de ani de casatorie. Am obtinut o primarie, nu o tradez, o sa raman candidat la Sectorul 4 atata vreme cat legea Capitalei ramane asa. Daca, in urma referendumului, cetatenii vor dori desfiintarea sectoarelor si sa existe o singura primarie, candidez la Primaria Municipiului Bucuresti", a afirmat Piedone.

El a spus ca va sustine candidatul USL la Primaria Generala daca Legea capitalei ramane in forma actuala, dar USL trebuie sa aiba un candidat "din propria ograda".

"Independentul Sorin Oprescu, daca vrea sa fie candidatul USL, poate sa se inregimenteze in unul dintre cele trei partide. Eu il voi sustine pe Sorin Oprescu cand il vad in cadrul USL", a adaugat Piedone.

El a mai aratat ca nu spune ca Sorin Oprescu nu este un primar bun, dar are nevoie de forta Consiliului general. "Daca se vor desfiinta sectoarele, eu o sa fiu acel candidat", a mai spus Piedone, transmite MEDIAFAX.

El a adaugat ca, chiar daca a slabit 60 de kilograme, va ramane, datorita greutatii, cu picioarele pe pamant si nicio functie nu il va schimba.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.