Primarii comunelor Dambovicioara, Dragoslavele si Cateasca s-au prezentat, luni, la DNA Pitesti, pentru audieri in dosarul in care sunt invinuiti presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, si deputatul PSD Mircea Draghici privind proiecte cu fonduri europene.

Primarul localitatii Dambovicioara, Dumitru Secareanu (PSD) si cel al localitatii Dragoslavele, Mihai Tarba, au fost audiati timp de o ora de catre procurorii anticoruptie, in calitate de martori, iar la ora transmiterii acestei stiri era audiat primarul Corneliu Oprescu (PSD) din localitatea Cateasca.

Avocatul primarului Mihai Tarba a declarat ca audierea clientului sau are legatura cu dosarul in care sunt invinuiti presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu si deputatul PSD de Arges Mircea Draghici, transmite MEDIAFAX.

In ultima luna, la DNA Pitesti au fost audiati primarii mai multor localitati din judetul Arges, presedintele CJ Arges, Constantin Nicolescu, dar si deputatul PSD Mircea Draghici.

Surse din randul anchetatorilor afirma ca ancheta DNA vizeaza aproximativ jumatate dintre primariile din judetul Arges care au virat sume de bani pentru consultanta la proiecte cu fonduri europene, iar firma care a oferit consultanta ar fi a deputatului PSD Mircea Draghici, care insa s-a dezis de orice implicare in afacerile de consultanta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.