Primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, a fost ales, sambata, cu 211 voturi "pentru", in functia de presedinte al filialei municipale a PDL, el fiind singurul candidat la aceasta functie.

Apostu si-a prezentat la alegerile pentru conducerea filialei municipale motiunea "Un viitor European pentru orasul nostru" si a primit din partea delegatilor la conferinta municipala 211 voturi din 222, un vot fiind nul si 10 fiind "impotriva".

El declarat ca "vrea sa aduca administratia publica in politica", astfel incat fiecare membru al filialei sa se preocupe de ceea ce vor clujenii, transmite MEDIAFAX.

"Consider ca azi (sambata - n.r.) a fost dat un vot pozitiv intregii echipe. Doresc sa aduc administratia in politica, asta va insemna ca fiecare membru al partidului se vor preocupa de ceea ce doresc clujenii. Ma intereseaza ca dorintele lor sa devina proiecte, iar proiectele sa devina fapte. Sunt sigur ca doar impreuna putem reusi si mai cred ca nu exista partid la putere sau partid in opozitie in Cluj-Napoca atata timp cat este vorba de binele cetatenilor", a afirmat Apostu.

Noul presedinte al PDL Cluj-Napoca a declarat ca vrea sa continue proiectele incepute in municipiu, in calitate de primar, care vizeaza modernizarea infrastructurii rutiere, extinderea sistemului de iluminat public si reducerea consumului prin folosirea unor tehnologii moderne, elaborarea unor proiecte de dezvoltare urbana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.