Ministrul de Externe, Teodor Baconschi, a declarat ca ia in calcul, la motiunea la care lucreaza pentru Emil Boc in perspectiva alegerilor din PDL, schimbarea denumirii si a emblemei partidului, mentionand ca demersul ar fi oportun.

Baconschi a spus ca ar recomanda schimbarea denumirii PDL in Partidul Popular, precizand ca exista insa o formatiune in Romania cu aceasta titulatura.

"Eu as fi recomandat schimbarea numelui partidului in Partidul Popular. Se pare ca o formatiune microscopica si adjudecat aceasta titulatura la Tribunal si nu mai e disponibila dar ar fi bine sa insistam incepand cu numele partidului pe aceasta directie populara, de centru-dreapta", a spus el, intrebat daca i se pare necesara schimbarea titulaturii, cum ar intentiona Vasile Blaga, transmite MEDIAFAX.

Intrebat explicit daca ia in calcul, in contextul motiunii la care lucreaza cu Emil Boc, schimbarea denumirii PDL, Baconschi a spus ca are in vedere "si emblema partidului": "Si a emblemei, care este in cel mai bun caz un anacronism".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.