Fostul ministru al Tineretului si Sportului Monica Iacob Ridzi a venit, miercuri, la DNA pentru studierea materialului de urmarire penala in dosarul in care este acuzata de abuz in serviciu, ea declarand ca in mod normal nu ar trebui sa fie trimisa in judecata, dar "cu siguranta asa se va intampla".

Monica Iacob Ridzi a ajuns la sediul DNA in jurul orei 9.15, ea declarand ca a venit sa studieze materialul de urmarire penala din dosarul in care este cercetata pentru abuz in serviciu, fals intelectual si uz de fals.

Ridzi a precizat ca in mod normal nu ar trebui sa fie trimisa in judecata in acest dosar, insa, avand in vedere evolutia lucrurilor, "cu siguranta asa se va intampla", transmite MEDIAFAX.

Fostul ministru a mai spus ca a venit marti la DNA, asa cum a convenit cu procurorii anticoruptie, precizand ca este prima zi cand studiaza materialul de urmarire.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.