Vicepresedintele PSD Marian Vanghelie l-a acuzat pe secretarul general al PDL, Vasile Blaga, ca ar fi fost informator al fostei Securitati.

Intrebat cum comenteaza afirmatiile pe care Blaga le-ar fi facut, potrivit telegramelor publicate de Wikileaks, despre el, Vanghelie a raspuns: "Este vorba de reformatorul PDL, domnul Vasile Blaga? Eu l-as intreba pe domnul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, daca cumva stie ca domnul Blaga este un informator?".

Rugat de jurnalisti sa precizeze la ce se referea cand a folosit termenul "informator", Vanghelie a raspuns: "Cei carora li se scot dosare, cum s-au scos la unii de la CNSAS, dinainte de '89".

Presedintele PSD Bucuresti s-a intrebat daca Traian Basescu si Emil Boc stiu de "implicarea" lui Blaga in scandalul de la vami, transmite MEDIAFAX.

"Il invit pe domnul Blaga, ca este un mare reformator, sa avem o discutie, daca are curaj, despre coruptia din Ministerul de Interne, despre coruptia de la Primaria sectorului 5, despre coruptia de la Primaria Capitalei, despre coruptia din guvernul Boc, despre tot ce stie, despre dosarele dansului si despre implicarea lui Marian Vanghelie in anumite dosare. Il invit la o discutie tete-a-tete, cu presa de fata, sa vedem cine are probleme si unde, sa ma intrebe oficial, ca am si eu multe oficial sa ii spun", a continuat Vanghelie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.