Presedintele PSD le-a recomandat jurnalistilor prezenti la Targu-Jiu "sa nu se mai ia dupa toti prostii", categorie in care ar intra Traian Igas si Emil Boc.

Liderul PSD a reactionat astfel la declaratia de sambata a lui Igas, care, in cadrul conferintei judetene de alegeri din cadrul PDL Gorj, a anuntat ca judetul nu-l va mai avea in viitor pe Ponta ca deputat intrucat acesta va candida intr-o alta zona a tarii, potrivit MEDIAFAX.

Ponta a dezmintit informatiile ca nu va mai candida la Targu Jiu, adaugand ca, mai degraba, Igas are sanse sa candideze "in Congo".

"Vreau sa va rog sa nu va mai luati dupa toti prostii. Ce treaba are Igas cu judetul Gorj, cine ce candideaza? Pastrand registrul, pot spune ca domnul Igas candideaza in Congo, ca acolo nu iti trebuie Bacalaureatul. Voi candida in acelasi colegiu, daca nu se schimba colegiul. Nu voi candida niciodata la alt partid si nici la alt judet", a spus liderul PSD, care este deputat pe colegiul 6 Targu Jiu.

De asemenea, Ponta a mentionat ca l-a inclus pe Igas in categoria "prosti" si pentru ca a vorbit la Targu Jiu despre orientarea de dreapta a PDL, in conditiile in care noul presedinte al PDL Gorj, senatorul Ion Ruset, este unul dintre importantii lideri sindicali din minerit si energie de la nivel de judet.

"Ma refer la domnul Igas in mod direct, dar si la domnul Boc, care a venit aici la Targu Jiu si a anuntat ce buna va fi Electra si a doua zi am aflat cu totii ca nu se mai face. Hai, nu-i mai ascultati pe oamenii astia ca in afara de dumneavoastra, cei de la presa, nu-i mai asculta si nu-i mai baga nimeni in seama. Am vazut ca din cand in cand nici macar Basescu nu-i mai baga in seama, vorbeste despre ei la timpul trecut si bine face", a mai declarat Victor Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.