"Nu am discutat niciodata cu Sandu Anghel despre vreun dosar, iar acesta nu mi-a cerut niciodata sa ma implic in dosarele lui.", afirma fratele presedintelui.

Intrebat daca are vreo implicare in cazul lui Sandu Anghel, Mircea Basescu a raspuns: "In niciun caz!"

"Adevarul" a relatat ca, potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor care au facut perchezitii la locuinte ale lui Sandu Anghel si ale fratilor acestuia din Draganesti-Olt si Slatina, Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, ar fi fost mituit de Bercea Mondial cu suma de 300.000 de euro, pentru a interveni intr-unul din dosare, urmand ca acesta sa mai primeasca 400.000 de euro.

"Cred ca este imposibil ca un anchetator sa faca astfel de afirmatii. In mod normal, ar fi trebuit sa vina sa ma aresteze, daca ar fi ceva de felul asta adevarat, nu sa se fi dus la un ziar", a spus Mircea Basescu, citat de MEDIAFAX.

Intrebat daca ii pare rau ca a botezat-o pe nepoata lui Sandu Anghel, avand in vedere contextul actual, Mircea Basescu a raspuns ca nu, indiferent care este etnia copilului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.