Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat ca nu are de gand sa renunte la sefia PDL.

Fostul ministru al Internelor vrea sa mearga pana la capat cu candidatura la sefia PDL, in ciuda faptului ca exista zvonuri potrivit carora acesta si-ar uni fortele cu Emil Boc pana la Congres.

"Nici gand sa renunt la candidatura. Fiecare poate sa declare ce vrea, e problema lor ce afirmatii fac in presa”, a declarat Vasile Blaga pentru REALITATEA.NET, referindu-se la cei care lanseaza informatii despre retragerea sa.

“Nu e vorba doar de mine aici. Suntem o echipa si depunem impreuna motiunea”, mai spune democrat-liberalul. Intrebat daca cei care anuntasera initial ca-l sustin, s-au razgandit din cauza presiunilor taberei Boc-Udrea, Blaga raspunde sec: "Nu vreau sa comentez. Deocamdata”.


Valeriu Stoica: "Si Blaga, si sustinatorii lui, vor veni langa Boc"

Vicepresedintele PDL Valeriu Stoica sustine, intr-un interviu publicat miercuri de "Romania Libera", ca traditionalistii care il sustin pe Vasile Blaga vor veni, mai devreme sau mai tarziu, in jurul orientarii reformist-moderate, condusa de Emil Boc, in echipa caruia isi pot gasi loc si Blaga sau Macovei.

Stoica explica faptul ca in ultimele luni s-au conturat doua miscari: una radicala reformista si alta conservatoare, informeaza MEDIAFAX.

"Din fericire, in ultimele saptamani a aparut si a treia orientare, care este una de echilibru, care isi insuseste si caile transformarii PDL, dar care, in acelasi timp, are maturitatea de a intelege ca nu cu minoritatile se castiga bataliile, cu minoritatile se fac programele, dar in jurul lor e nevoie de majoritati.

Aceasta orientare de echilibru este garantia reusitei la Conventia Nationala", sustine Valeriu Stoica.


Citeste si: Presedintele s-a sucit: "Romania are premier"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.