Primele masini ale lui Mircea Geoana, 53 ani, presedintele Senatului, au fost doua autoturisme Dacia, desi masina pe care si-o dorea in adolescenta era un Fiat. Romanii si italienii prefera sa aiba o masina mai scumpa decat isi pot permite, spune senatorul intr-un interviu acordat Wall-Street.ro.

"Sunt marci pe care ti le poti permite si marci la care visezi. De obicei, iti doresti ce ti-a ramas in minte in adolescenta. Imi aduc aminte de masinile italiene, pentru ca in anii '70 erau multi italieni in Romania si au fost cativa ani in care s-au importat acestea. Stateam undeva pe langa Cismigiu si era vecin cu mine Sile Dinicu, dirijorul de la Orchestra Radio, care avea o colectie de masini Fiat, de la modelul 500 la 2.300. Imi aduc aminte de mirosul de piele de la Fiat 1.300, acestea sunt chestiuni pe care nu le uiti", a povestit senatorul.

Citeste interviul integral pe Wall-Street.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.