Fostul premier vrea sa-si lanseze cartea "Codul Zambaccian 3 - Toate panzele jos" in sediul instantei supreme de judecata.

Purtatorul de cuvant al instantei supreme, judecatorul Georgeta Barbalata, a confirmat, vineri, pentru MEDIAFAX, existenta unei cereri, inregistrata la cabinetul presedintei instantei supreme, judecatoarea Livia Stanciu, facuta de fostul premier Adrian Nastase, prin care solicita permisiunea de a-si lansa viitoarea sa carte "Codul Zambaccian 3: Toate panzele jos", in sediul instantei.

Prezent la instanta suprema, pentru procesul "Trofeul Calitatii", deputatul PSD Adrian Nastase a declarat, vineri, la iesirea din sala de judecata, ca urmeaza sa lanseze o noua carte, "Codul Zambaccian 3: Toate panzele jos", informeaza MEDIAFAX.

Despre lansarea volumului, fostul premier a aratat ca si-ar dori foarte mult ca lansarea sa se faca in sediul instantei supreme, dupa ce a observat ca in incinta institutiei exista chiar si un punct de vanzare de carte, in special manuscrise cu caracter juridic.

"Eu vreau sa lansez cartea aici, la instanta suprema, pentru ca vad ca exista chiar si un punct de vanzare de carte, si chiar saptamana aceasta am transmis o cerere conducerii institutiei, in acest sens",
a precizat Nastase.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.