Crin Antonescu, Victor Ponta, Adrian Nastase si alti parlamentari din PSD si PNL s-au alaturat sindicalistilor din Piata Constitutiei.

Ponta si Antonescu s-au oprit in fata scenei din Piata Constitutiei, i-au salutat pe protestatari si au aplaudat.

"Mi se pare normal ca in ziua in care noi, in Parlament, sustinem o motiune de cenzura pe care am initiat-o, am redactat-o cu colaborarea sindicatelor si patronatelor, in ziua in care insotim aceasta motiune de cenzura cu un proiect alternativ pe care de asemenea l-am facut impreuna cu acesti oameni sa ii salutam si sa ne alaturam simbolic acestei miscari de protest"
, a spus liderul PNL, Crin Antonescu.

Presedintele PNL a aratat ca actiunea sa si a presedintelui PSD, Victor Ponta, se va limita la cele mentionate, dupa care cei doi lideri vor reveni in Parlament, unde, alaturi de grupurile lor parlamentare, vor dezbate si vor vota motiunea de cenzura.

  • "Codul Boc - salarii mici, somaj mare, firme falimentate"

Aproximativ 8.000 de sindicalisti participa la mitingul din Piata Constitutiei, potrivit jandarmilor. Sindicalistii sustin insa ca in Piata Constitutiei sunt aproximativ 12.000 de oameni.

Mitingul de la sediul Parlamentului vizeaza modificarile aduse de Guvern la Codul Muncii si asumate prin angajarea raspunerii, si se doreste a fi un sprijin in incercarea parlamentarilor din opozitie de a demite Guvernul, prin motiunea de cenzura intitulata "Codul Boc - salarii mici, somaj mare, firme falimentate".

Citeste si: Miting in Capitala: Peste 50.000 de sindicalisti sunt asteptati in Piata Constitutiei sa protesteze fata de Guvernul Boc


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.