Noul presedinte al organizatiei Constanta a PDL este directorul Inspectoratului Judetean in Constructii, Gigi Chiru, care a castigat alegerile, in cel de-al doilea tur de scrutin, in fata presedintelui Autoritatii Navale Romane, Paul Branza, la o diferenta de peste 150 de voturi.

Gigi Chiru a obtinut 421 din cele 686 de voturi exprimate, in timp ce Paul Branza a obtinut 257 de voturi, iar opt voturi au fost anulate.

Giugi Chiru a spus, dupa anuntarea rezultatului votului, ca intentioneaza sa candideze la Primaria Constanta, dar ca mai intai urmeaza sa fie facut un sondaj de opinie, iar daca el va fi cel mai bine plasat in urma acestei cercetari sociologice atunci va intra in lupta impotriva lui Radu Mazare pentru ca este convins ca poate castiga alegerile din 2012.

El a mai afirmat ca vrea sa aduca o stare de "normalitate" si "stabilitate" in PDL Constanta si ca toata campania sa a fost un apel la unitate, scrie MEDIAFAX

De asemenea, Gigi Chiru a spus ca vrea sa evalueze activitatea directorilor institutiilor deconcentrate, in cadrul Biroului Permanent Judetean, iar daca acest for va decide ca unii dintre acestia "s-au intors cu spatele la cetatean, la comunitate", atunci va propune inlocuirea lor.

Chiru a mai afirmat ca se va gandi daca este oportun sa mai ramana la conducerea Inspectoratului Judetean in Constructii Constanta, pentru ca intentioneaza sa se pregateasca pentru campania pentru alegerile locale.

In discursul sustinut in fata delegatilor la Consiliul de Coordonare Judetean al PDL, inainte de inceperea votului, Chiru i-a criticat dur pe primarul Radu Mazare si pe presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.