Liderul PSD Constanta, Radu Mazare, i-a sfatuit pe liderii filialelor constantene ale PSD, PNL si PC sa treaca peste toate problemele si sa incheie protocoale de constituire a USL, precizand ca politicieni social-democrati care nu doresc sa realizeze aceasta alianta, risca sa fie exclusi din partid.

Radu Mazare a spus, la constituirea Uniunii Social-Liberale in judetul Constanta, ca interesul general trebuie sa primeze in fata oricarui alt tip de interes, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Sigur ca aceasta alianta, in anumite locuri unde au existat dispute, animozitati, unde exista inca neintelegeri, creeaza anumite dificultati, creeaza anumite probleme. Interesul general, insa, al locuitorilor, al nostru, al romanilor este sa scapam de ciclop, de guvern, de toata mascarada asta. Si atentie ce va spun aici: interesul general primeaza in fata oricarui alt interes. Va rog frumos sa faceti in asa fel incat sa va intelegeti in toate localitatile, sa nu fim nevoiti sa fim o instanta si sa judecam din trei in trei zile cate un scandalut pe nu stiu unde, ca nu va puteti intelege. (...) Nu voi tolera, cel putin la mine in partid, niciun fel de neintelegere sau de incapacitate de a sta de vorba si a incheia un dialog cu partenerii nostri. Ca unul e frustrat, e nervos, ca altul e orgolios, nu ma intereseaza orgoliile nimanui, ma intereseaza sa scapam tara de Basescu si de Guvern", a declarat Mazare, care a precizat ca cei care nu vor incheia aceste protocoale vor fi exclusi din partid.

La randul sau, senatorul PNL Puiu Hasotti a afirmat ca obiectivul principal al USL este castigarea alegerilor locale, parlamentare si prezidentiale si indepartarea lui Traian Basescu si a PDL de la guvernare.

"In politica nu trebuie nici sa ne iubim, nici sa ne simpatizam, trebuie sa ne respectam si sa avem incredere unii in altii. USL porneste de la premisa castigarii alegerilor locale, parlamentare si prezidentiale. Cat timp PDL si Basescu se vor afla in fruntea tarii, lucrurile vor merge din rau in mai rau", a spus senatorul liberal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.