Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a declarat ca premierul Emil Boc ar trebui declarat erou pentru ca, impreuna cu presedintele Traian Basescu, a echilibrat bugetul intr-o perioada atat de scurta.

Intrebat daca premierul ar trebui sa demisioneze din PDL, in contextul in care a produs prejudicii de imagine partidului prin masurile luate de Executiv, Lazaroiu a raspuns: "Ar insemna sa admita partidul si domnul Boc ca ce au facut pana acum e gresit, ceea ce ar fi o nebunie, pentru ca, totusi, ei au luat Romania de la un deficit de aproape 10% in ianuarie 2010 si au adus-o la un deficit de 6,5%, iar anul acesta ne indreptam spre un 4,4. Deci, cine reuseste sa echilibreze intr-o perioada atat de scurta bugetul nu cred ca ar trebui sa-si dea demisia din partid, ar trebui sa fie declarat erou, dupa parerea mea, pentru ca asta s-a intamplat. Cu sacrificii mari. In special premierul. Partidul nu a fost tocmai solidar cu premierul, dar premierul a tras dupa el si, impreuna cu presedintele, au tras tot poporul dupa ei, cu forta", a declarat Sebastian Lazaroiu pentru Gandul.

El a mai spus ca oamenii au fost nemultumiti de masurile luate de Guvern.

"Oamenii au fost nemultumiti, nu au vrut sa inteleaga. Era si greu intr-o atmosfera creata de trusturile de presa in care presedintele si premierul erau impotriva poporului. Deci, pe fondul asta de zgomot si minciuni, totusi Romania a mers inainte si a fost salvata de la un dezastru", a mai spus consilierul prezidential.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.