PSD va cheltui aproape 200.000 de euro pentru imprimarea a 200.000 de carduri de membru de partid, au declarat surse din conducerea partidului.

Potrivit surselor citate, numarul estimat al membrilor de partid este in jur de 200.000, secretariatul general al PSD nefinalizand inca evidenta centralizata a activului.

Sursele citate au aratat ca imprimarea unui card de membru de partid are un cost de aproximativ 4 lei, intrucat cardurile sunt tiparite pe un plastic special si imprimate si cu un cod de bare, transmtie MEDIAFAX.

In aceste conditii, pentru cele aproximativ 200.000 de carduri care ar urma sa fie imprimate se preconizeaza cheltuieli in jur de 200.000 euro, care insa vor fi esalonate in etape pana la sfarsitul anului.

Intr-o prima faza, urmeaza ca in cateva saptamani sa fie imprimate aproximativ 40.000 de carduri de membru de partid, marea parte a organizatiilor judetene ale PSD solicitand, in medie, cate 1.000 de astfel de carduri.

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, in urma cu o saptamana, ca datoriile partidului sunt in jur de un milion de euro, asa ca partidul a inceput restructurari salariale si rationalizarea "la sange" a cheltuielilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.