Ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, spera ca Romania sa devina o atractie turistica pentru statele arabe, cu care si-ar dori sa incheie un parteneriat pentru dezvoltarea turismului de sanatate.

"In calitate de turist, pana sa fiu ministru, am vazut ca tarile din Golf merita vizitate si dupa ce delegatia se va incheia, sper ca si dansii vor spune acelasi lucru despre Romania", a spus Udrea la deschiderea Forumului Consiliul de Cooperare al Golfului - Romania - Bucuresti: Oportunitati de Afaceri in Europa Centrala si de Sud, organizat la Bucuresti, scrie MEDIAFAX.

Ea a afirmat ca asteapta implicarea tarilor din zona Golfului in programele dezvoltate de minister, respectiv dezvoltarea sudului Litoralului, valorificarea resurselor balneo-climaterice, infrastructura de turism si constructia de noi statiuni de schi.

"In Romania exista o traditie in schimbul de experienta si incheierea de parteneriate cu tarile din regiunea Golfului, si am putea incheia un parteneriat pe termen lung pentru dezvoltarea turismului de sanatate", a spus oficialul.

Udrea a mai spus ca aplicarea legii privind paMinistrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrearteneriatele public-private va aduce "acele investitii de care avem nevoie".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.