Elena Udrea, ingrijorata probabil de destinul PDL dupa urmatoarele alegeri, a deschis pe blog o “campanile” de promovare a partidului, in care cere sfaturi pentru o mai buna functionare a formatiunii politice.

Ministrul Turismului sustine ca decaderea PDL se datoreaza faptului ca Romania a fost nevoita sa accelereze procesul reformelor, ceea ce i-a facut pe romani sa nu mai aiba incredere in partidul de guvernare.

Cu toate astea, Udrea spera sa recatige increderea alegatorilor, si incepe de pe acuma, pentru alegerile din 2012.

Sub titlul “Ce trebuie sa faca PDL ca sa fie din noul primul partid in increderea romanilor?”, Elena Udrea pune o serie de intrebari pentru a afla “pulsul populatiei”

Societatea romaneasca a fost in general obisnuita cu tranzitii line si indelungate. Pe noi, criza economica ne-a obligat sa acceleram procesul reformelor. Aceasta terapie de soc, asa cum au numit-o unii, a facut ca increderea in PDL, ca principal partid de guvernamant, sa scada considerabil in ultimul an.
Am fost intotdeauna de parere ca adevarurile unui politician trebuie sa vina din viata oamenilor obisnuiti. Pentru ca ei stiu cel mai bine care le sunt problemele si, de multe ori, chiar care sunt solutiile.
Asa ca va intreb pe voi:

  • Care sunt problemele cele mai mari pe care le are PDL?
  • Care sunt solutiile?
  • Cum vedeti voi reforma in PDL?
  • Cum ar trebui sa arate conducerea PDL dupa Conventia Nationala?
  • Care este portretul-robot al Presedintelui PDL?
  • Care este mesajul nou cu care ar trebui sa vina PDL?”, screi Udrea pe blog.

Potrivit ministrului, aceste intrebari si raspunsurile date de romani vor fi transmise la Consiliul National de Coordonare al PDL din 5 martie.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.