Vicepresedintele PNL Varujan Vosganian a declarat ca gasirea unui premier independent reprezinta o misiune imposibila, intrebandu-se cine ar veni acum in acest post pentru a se certa cu sindicatele pe tema Codului Muncii sau cu bugetarii pe chestiunea taierii salariilor.

Varujan Vosganian a afirmat, intr-o conferinta de presa, ca "divagatiile" presedintelui Traian Basescu pe tema premierului independent ar putea "subrezi" actul de guvernare, el considerand ca seful statului nici nu are un astfel de nume, dupa ce "Banca Nationala a inchis portile pentru resursele de cadre", transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Cred ca gasirea unui candidat independent pentru postul de premier este o misiune imposibila. Daca Traian Basescu a spus ca are un astfel de candidat, dar nu-i spune numele, inseamna ca, de fapt, nici nu-l are. E clar ca Banca Nationala a inchis portile pentru resursele de cadre", a sustinut Vosganian.

Liberalul a apreciat ca tot acest "casting" pentru postul de premier se loveste de obstacole majore.

Boc se supune: Sa-i cautam un premier lui Basescu!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.