Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat ca Monica Iacob-Ridzi a transmis Biroului Permanent o cerere de autosuspendare din partid.

Intrebat daca Monica Iacob-Ridzi a depus o cerere in acest sens, presedintele PDL, Emil Boc, a raspuns afirmativ.

"Da. A trimis cerere de autosuspendare din partid", a spus Boc.

El a mentionat ca o formula statutara va fi consfintita in 5 martie, data la care urmeaza sa aiba loc reuniunea Consiliului National de Coordonare (CNC).

Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat recent ca a decis sa propuna Consiliului National de Coordonare al PDL ca acei membri PDL care sunt trimisi in judecata prin rechizitoriu al Parchetului sa fie suspendati din partid pana la solutionarea definitiva in justitie a situatiei lor.

Actualul Statut al PDL nu contine prevederi in acest sens.

Fostul ministru Monica Iacob Ridzi a declarat recent, intr-un interviu pentru MEDIAFAX, ca s-ar fi autosuspendat din partid daca statutul formatiunii i-ar fi permis.

Ea s-a declarat in favoarea propunerii lui Emil Boc referitoare la suspendarea din partid a celor trimisi in judecata, dar a spus ca si-ar dori sa aiba si acum posibilitatea statutara de a se autosuspenda in faza de urmarire penala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.