Filiala oraseneasca a PDL Negresti (Vaslui) a organizat alegerile in incinta casei de praznice a unui cimitir, iar dupa incheierea votului o parte dintre participanti au mancat cate o friptura oferita de primarul orasului, cel care de altfel a fost reales in functia de presedinte al organizatiei.

Organizatia oraseneasca a PDL Negresti, judetul Vaslui, a organizat alegerile interne pentru desemnarea noii structuri de conducere in incinta casei de praznice a cimitirului si bisericii din localitatea Parpanita, suburbie a orasului Negresti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Dupa finalizarea votului, o parte din cei aproximativ 70 de participanti la alegeri au servit cate o friptura oferita de presedintele reales al organizatiei, Ioan Cozma, care este si primarul orasului Negresti.

La alegerile pentru presedinte al organizatiei PDL Negresti a participat si deputatul PDL Dragos Iftimie ales pe colegiul unde se afla orasul Negresti.

"Intr-adevar, acolo (n.r. - casa de praznice a cimitirului si bisericii din localitatea Parpanita) au avut loc si alegerile si masa de dupa sedinta. A fost prezent si deputatul Dragos Iftimie, care a supervizat alegerile ca reprezentant de la nivelul conducerii organizatiei judetene", a declarat, marti, pentru corespondentul MEDIAFAX vicepresedintele Organizatiei orasenesti a PDL Negresti Claudiu Ionescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.