Premierul Emil Boc a declarat ca demisiile sau remanierile nu se discuta si nu se fac in presa, raspunzand astfel unei intrebari daca ar fi dispus sa demisioneze din functie, in conditiile in care PDL ar dori un premier tehnocrat.

"Demisiile sau remanierile nu se discuta si nu se fac prin presa, asta va pot asigura", a afirmat Boc.

El a aratat ca isi asuma raspunderea pe o lege importanta, cum este Codul Muncii si acest lucru il face din primul pana in ultimul moment al mandatului sau, indiferent care va fi el, transmite MEDIAFAX.

Boc a raspuns astfel unei alte intrebari, daca va fi schimbat din functia de prim-ministru avand in vedere faptul ca seful statului ar fi invocat acest lucru intr-o discutie cu ministrul de Interne.

"Dupa cum stiti, sunt in fata dumneavoastra, imi asum raspunderea pe Codul Muncii, pe o lege importanta, de care depind locurile de munca ale romanilor. Asta fac din primul pana in ultimul moment al mandatului, indiferent care va fi el", a precizat Emil Boc.


Presedintele Traian Basescu i-a spus ministrului de Interne, Traian Igas, marti, la plecarea de la MAI, unde a avut loc o sedinta de bilant, "stai sa vedem cu premierul si dupa aia...", discutia, care a avut loc in fata institutiei, fiind inregistrata de Realitatea TV.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.