Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca premierul Emil Boc a dat dovada de sinceritate la Ploiesti, cand a felicitat-o pe Roberta Anastase pentru faptul ca a "furat" voturile la Legea pensiilor, el apreciind ca lui Boc "ii mai scapa porumbeii".

"Boc a fost sincer la Ploiesti - cred ca e prima data cand a fost sincer in ultimii ani - cand a felicitat-o pe Roberta Anastase ca a furat voturi, parca asa a zis, ca numai Roberta Anastase a putut sa faca asa ceva. Intr-adevar, cred ca nici un om normal la cap nu ar fi putut sa fure in direct, cu presa de fata. Lui Boc ii mai scapa porumbeii", a spus Ponta, transmite MEDIAFAX.

Premierul Emil Boc a participat, vineri, la Conferinta judeteana de alegeri a PDL Prahova, unde Roberta Anastase a fost realeasa in functia de presedinte al organizatiei.

"Ati dat ceea ce nimeni, in istoria parlamentarismului din Romania, n-a fost in stare sa dea pana acum in Romania: primul presedinte al Parlamentului femeie, Roberta Anastase. Este cu adevarat un om care, dincolo de calitatile politice pe care dvs. le cunoasteti cel putin la fel de bine ca si mine, este un om cu suflet de adevarat pedelist, un om pentru care sufletul, inima, dedicatia, capacitatea de a fi alaturi de cei care sunt la greu, aceste lucruri nu le are oricine... Iar Roberta Anastase este acel coleg pe care orice pedelist si-l doreste. Roberta a reusit, cand nimeni nu credea, ca vom reusi sa trecem si Legea pensiilor, si Legea educatiei, si bugetului de stat, si celelalte legi in acord cu FMI. Nimeni nu credea asta. A fost posibil pentru ca, dincolo de pedelistul Roberta Anastase a fost omul Roberta Anastase, care a facut tot ceea ce i-a stat in putinta, si pentru asta ii multumesc, in calitate de prim-ministru, ca a facut acest efort. Va asigur ca si rasplata poltica vine", a spus Boc, in discursul rostit la Ploiesti.

PSD depune plangere penala impotriva lui Anastase


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.