In sfarsit: Politisti si reprezentanti ai Garzii Financiare, Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si Oficiului pentru Protectia Consumatorului vor merge in control pe teren.

Premierul Emil Boc le-a cerut prefectilor sa formeze echipe de control pentru a verifica locurile in care sunt comercializate si consumate astfel de substante. "Studiati cu maxima atentie ordinul semnat de catre ministrii de resort, alcatuiti echipele de control, interveniti direct si fara menajamente in combaterea acestui fenomen", le-a spus Boc prefectilor, duminica, intr-o videoconferinta, potrivit Realitatea.

Prefectii vor raporta lunar Ministerului Administratiei si Internelor actiunile desfasurate in acest sens, iar acesta, la randul sau, trebuie sa informeze Guvernul. Premierul a anuntat ca se lucreaza la o legislatie noua in domeniu, dupa modelul celei poloneze, recunsocuta drept cea mai avansata legislatie europeana.

Citeste si: Magazin cu etnobotanice langa un centru de dezintoxicare


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.