Premierul Emil Boc a declarat, joi, ca va lua o decizie privind candidatura la functia de presedinte al PDL pentru un nou mandat dupa Consiliul National de Coordonare (CNC) al partidiului.

Boc a declarat, intr-o conferinta de presa la Cluj, ca va decide dupa ce in CNC al PDL se va lansa competitia oficiala pentru sefia formatiunii.

"Voi lua o decizie privind candidatura pentru un nou mandat de presedinte al PDL dupa ce se lanseaza competitia oficiala pentru conducerea PDL in CNC. Inca nu am avut CNC. In intervalul de timp dupa CNC pus la dispozitie, voi lua o decizie", a spus Boc, citat de MEDIAFAX.

Legat de discutiile din partid privind separarea functiei de premier de cea de presedinte al PDL, Emil Boc a afirmat ca acestea sunt "sanatoase" si ca este "firesc" sa fie o dezbatere pe aceasta tema.

"Vom vedea cum se va finaliza dezbaterea. Vom vedea care e punctul de vedere al partidului", a spus Boc.

Consiliul National de Coordonare (CNC) al Partidului Democrat Liberal, programat initial pentru sambata, se amana pentru data de 5 martie, a anuntat, miercuri, PDL.

Anuntul vine dupa ce, marti, presedintele Traian Basescu a avut intalniri cu parlamentarii PDL, iar seara cu liderii locali ai partidului, in care a sustinut necesitatea inlocuirii lui Emil Boc cu un premier tehnocrat, insa nu a obtinut sprijinul partidului in acest sens.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.