Consiliul National de Coordonare (CNC) al Partidului Democrat Liberal, programat initial pentru sambata, se amana pentru data de 5 martie, a anuntat, miercuri, PDL.

Anuntul vine dupa ce, marti, presedintele Traian Basescu a avut intalniri cu parlamentarii PDL, iar seara cu liderii locali ai partidului, in care a sustinut necesitatea inlocuirii lui Emil Boc cu un premier tehnocrat, insa nu a obtinut sprijinul partidului in acest sens, transmtie MEDIAFAX.

Discutiile pe aceasta tema ar urma sa fie reluate dupa Congresul UDMR, programat pentru 26-27 februarie, la care va fi aleasa noua conducere a Uniunii.

CNC al PDL trebuia sa convoace Conventia Nationala a partidului, la mijlocul lunii mai, la care sa fie aleasa noua conducere a democrat-liberalilor. Mai multi lideri ai partidului s-au exprimat deja in favoarea separarii functiei de premier de cea de presedinte de partid.

Basescu nu renunta la Boc!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.