Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, ca situatia prezenta din PDL arata ca si cum "haita" a inceput deja sa se sfasie, fiecare cautand "sa se salveze" sau sa mai obtina ceva in ultimul moment.

Intrebat cum caracterizeaza situatia din ultimele zile din PDL, Ponta a raspuns: "E haita, deja au inceput sa se sfasie intre ei, simt ca nu mai au cum sa castige alegerile, simt ca nu mai au cum sa ramana mult timp la guvernare si fiecare incearca acum sa se salveze sau sa mai obtina ceva in ultimul moment".

Ponta a apreciat ca fiecare luna in care guvernul Emil Boc se mentine in functie echivaleaza cu pierderi de un miliard de euro.

"E o sceneta, ca se schimba, ca nu se schimba, sunt perdele de fum, ca presa sa nu mai discute despre coruptia din vami, care ajunge la Blejnar si la sefii pedelisti. Astazi vor gasi ceva, maine vor gasi altceva, doar sa nu mai vorbiti de coruptie, de taieri de salarii", a mai afirmat presedintele PSD.

Basescu: Am premierul independent, dar nu vi-l spun!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.