Deputatul PDL Sulfina Barbu a declarat, marti, ca e important sa se separe functiile de presedinte PDL si premier, aratand ca, daca partidul va decide acest lucru, Emil Boc "cu siguranta se gandeste foarte serios la partid pentru ca inca are aceasta calitate de presedinte al partidului".

"In aceasta etapa, in PDL este nevoie de o echipa noua, improspatata, in care presedintele partidului sa se dedice conducerii partidului. Consider ca este important sa se separe aceste functii", a explicat Barbu, transmite MEDIAFAX.

Intrebata daca Emil Boc inclina sa ramana presedinte al PDL sau premier in situatia in care se vor separa cele doua functii, Barbu a spus ca, asa cum il cunoaste pe Emil Boc, acesta se gandeste foarte serios la partid.

"Asa cum il cunosc pe presedintele partidului, Emil Boc cu siguranta se gandeste foarte serios la partid, pentru ca are inca aceasta calitate, de presedinte al partidului", a afirmat Sulfina Barbu.


Ea a mai aratat ca discutiile privind separarea celor doua functii pleaca de la "o realitate", respectiv ca atunci cand presedintele este si premier sunt mai putine resurse in partid.

Barbu a spus ca in partid nu s-a discutat varianta unui premier tehnocrat, ci au fost discutii "despre guvernare".

Basescu: Am premierul independent, dar nu vi-l spun!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.