Vicepresedintele PDL Raluca Turcan sustine ca PDL trebuie sa ia o decizie in cazul Pasat, prin care sa dea un semnal clar electoratului de dreapta ca se delimiteaza de practicile cu care s-au identificat ani de zile PSD si stanga.

Intr-un comunicat remis agentiei MEDIAFAX, intitulat "Ori PDL rezolva cazul Pasat, ori Pasat rezolva PDL - votul Pasat este pentru electoratul de dreapta un gest politic detestabil", Raluca Turcan sustine ca PDL trebuie sa ia o decizie in acest caz prin care sa dea un semnal clar electoratului de dreapta ca se delimiteaza de practicile cu care s-au identificat ani de zile PSD si stanga.

Turcan sustine ca votul de saptamana trecuta din cazul Pasat risca sa para pentru electoratul de dreapta un tip de gest politic profund criticabil, "de gen Matusa Tamara", pentru care era criticat PSD.

In opinia vicepresedintelui PDL, votul din Parlament din cazul Pasat a fost o eroare politica ce erodeaza increderea pe care PDL a castigat-o stabilizand economia si asumandu-si reforme curajoase.

"PDL risca sa dea pe pere, prin votul contra Justitiei din Parlament, ce castiga pe mere sustinand reformele. Impresia ca PDL este parte a scutului parlamentar impotriva Justitiei afecteaza partidul total si ar fi nevoie ca toate vocile din partid, indiferent de vechime, sa semnalizeze electoratului de dreapta ca PDL va solutiona aceasta problema. Altfel, cu o ghiulea legata de picior, PDL sta sub apa, in timp ce domnul Ponta - pupilul nepotului Matusii Tamara - tine lectii de moralitate si anticoruptie la tv", adauga Raluca Turcan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.