Presedintele executiv al PSD, Adrian Nastase, a propus incheierea unui armistitiu politic intre putere si opozitie pentru gestionarea crizei generate de gripa aviara. Intr-o conferinta de presa la Iasi, Nastase a declarat ca PSD este dispus sa colaboreze cu guvernul pentru rezolvarea crizei, spunand ca, dupa parerea sa, "este corect ca guvernul sa declanseze de indata un grup de analiza, un comitet de urgenta, sa ia masurile preventive, pornind chiar de la scenariul cel mai rau posibil".

"Politica agricola europeana, competitia cu zona agricola din SUA, toate aceste lucruri tind sa genereze diferite tipuri de reactii sau contrareactii sau masuri de un anumit tip, de prohibitii la import sau pentru export din Romania. In conditiile in care nu se vor mai putea face exporturi, daca aceasta va fi situatia in tarile UE, vor fi foarte multi care vor da faliment", a explicat Nastase. Poate se gandea la falimentul sau... de la Camera Deputatilor.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.