Deputatul PDL Dan Pasat nu are voie sa plece din tara, procurorii DNA comunicandu-i, vineri, impunerea acestei interdictii in dosarul in care este acuzat de santaj.

Totodata, Pasat nu are voie sa ia legatura cu martori sau cu ceilalti inculpati din dosar si trebuie sa respecte un orar impus impus de sectia de politie din raza sa teritoriala.

Deputatul PDL a sustinut ca nu avea intentsia sa paraseasca tara, ca va resecta conditiile impuse de procurori si nu va contesta interdictia la instanta, transmite MEDIAFAX.

Intrebat daca a facut plangere penala impotriva persoanei care l-a denuntat la DNA si care, la randul sau l-ar fi inselat, Pasat a raspuns ca exista o plangere penala depusa la Giurgiu "de mai bine de un an de zile", in care nu s-ar fi facut niciun act de cercetare pana in prezent.

Seful Directiei Nationale Anticoruptie, Daniel Morar, a declarat, joi seara la TVR, ca ancheta in cazul deputatului PDL Dan Pasat nu "se opreste", ca urmare a votului din Camera Deputatilor care nu a intrunit majoritatea necesara incuviintarii solicitarii DNA de arestare a politicianului.

"Nu este ancheta oprita, ci procurorul nu poate merge la judecator sa ceara arestarea lui", a explicat procurorul sef Morar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.