Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, la TVR, ca pentru el Crin Antonescu si Victor Ponta sunt "un cuplu comic", la fel ca si "ideologul" acestora, Dan Voiculescu, pe care l-a numit "Felix".

Basescu a declarat la TVR ca odata cu constituirea USL a fost creat cuplul "Antenescu-Ponta", care pentru el este un cuplu comic.

Potrivit sefului statului, cei doi lideri ai USL sunt "doua matriosti" care spun un singur lucru: "suspendarea lui Basescu", "caderea Guvernului".

"Ce sa va spun? Pentru mine e un cuplu comic. Parca sunt doua matriosti de alea care spun un singur lucru: «suspendarea lui Basescu, caderea Guvernului». Foarte bine. Faceti asta, dar puneti ceva in loc. Spuneti pentru ce. Pentru ca mie imi par asa, eu va spun impresia pe care mie mi-o lasa: obiectivul lor este sa dobandeasca puterea, lucru absolut in regula. Dar trebuie sa dobandesti pentru ceva. Doar pentru «Jos Basescu!», «Jos Guvernul Boc!», nu-i o motivatie suficienta. Ce pui alternativ ca program pentru tara? O sa vii sa spui ca dublezi pensiile? Ca treci la cresterea masiva a pensiilor si a salariilor? Nu poti. Minti", a spus Basescu, citat de MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.