Senatorul PSD de Dolj Lia Olguta Vasilescu si-a anuntat, joi seara, in cadrul Comitetului Executiv Judetean al partidului, intentia de a candida la functia de primar al Craiovei, ea sustinand, intr-o postare pe blogul personal, ca "recentele sondaje de opinie" o indreptatesc sa faca acest lucru.

Lia Olguta Vasilescu a anuntat, in cadrul comitetului Executiv Judetean al PSD Dolj, ca ar dori sa candideze la functia de primar al municipiului Craiova, transmite corespondentul.

De asemenea, intr-o postare pe blogul personal Lia Olguta Vasilescu scrie ca "disolutia autoritatii intr-un oras atat de important care, desi si-a ales un primar este condus de o cu totul alta persoana, pentru ca justitia a stabilit asa, a facut ca totul sa devina haotic, iar cetatenii, care nu au nicio vina, sufera pentru ca deciziile care se iau pentru ei sunt proaste".

Senatorul social-democrat precizeaza ca municipiul Craiova nu trebuie sa insemne "doar locul de unde se adapa firmele grangurilor portocalii", un oras din ce in ce "mai mizer", cu blocuri cat mai "fistichiu colorate", cu haite de caini comunitari si in care somajul creste vertiginos.

Lia Olguta Vasilescu sustine ca decizia de a candida a luat-o dupa "recentele sondaje de opinie" care o "indreptatesc" sa candideze. "Recentele sondaje de opinie realizate si increderea cetatenilor in mine, ma indreptatesc sa cred ca decizia pe care am luat-o era una asteptata si ca, poate, a venit momentul ca o femeie sa castige o batalie atat de importanta", mai scrie senatorul PSD Dolj pe blogul sau personal.

Senatorul PSD de Dolj Lia Olguta Vasilescu are insa un contracandidat in interiorul organizatiei, dupa ce presedintele filialei municipale a partidului, Mihai Fifor, si-a anuntat la randul sau intentia de a candida la Primaria Craiovei.

"Eu salut candidatura doamnei senator. Este important ca partidul sa aiba mai multi candidati pentru ca desemnarea candidatului la primarie sa se faca in functie de criteriul cel mai bine plasat. Astept sa se mai faca si alte anunturi de acest gen", a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX presedintele PSD Craiova, Mihai Fifor.

Citeste si:
Ce e bine să știi dacă vrei să te muți în Craiova
Ce e bine să știi dacă vrei...

Potrivit sursei citate, desemnarea candidatului PSD la primaria Craiova ar urma sa se faca in luna iunie, dupa ce vor fi realizate mai multe "studii" sociologice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.