Primarul Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, a declarat ca daca va candida pentru un nou mandat o va face doar pe listele PNTCD, insa ar prefera sa aiba grija de nepoti, iar daca "Dumnezeu ii va da un semn" s-ar putea sa nu mai candideze.

Intrebat daca va mai candida pentru un nou mandat de primar al Timisoarei, in 2012, Ciuhandu a afirmat ca daca o va face va fi pe listele PNTCD, insa ar prefera sa aiba grija de nepotei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"In cazul in care voi candida, o voi face numai pe listele PNTCD. Personal, as prefera sa imi vad de nepotei si daca Dumnezeu imi da un semn atunci nu voi candida", a afirmat Ciuhandu.

El a spus ca nu se va inscrie nici in PDL, si nici in PNL, iar cand va veni "momentul potrivit" ca sa isi anunte candidatura va face acest lucru.

"Nu ma duc nici in PDL, nu ma duc nici in PNL, eu imi vad de treaba mea. La momentul potrivit o sa candidez si o sa va spun. Daca este sa candidez voi candida si gata. Daca este sa candidez o fac cert pentru Primarie", a conchis Ciuhandu.

Gheorghe Ciuhandu este primar al Timisoarei din 1996, are 63 de ani si doi nepoti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.