Proaspatul liberal, Dan Voiculescu, nici nu s-a instalat bine in noua alianta ADC, ca a si inceput sa se implice mai mult in problemele de stat, legate de planurile lui Traian Basescu.

Acesta a criticat intalnirea sefului statului cu deputatii din UNPR si a catalogato drept un gest disperat din parte presedintelui, care incpe sa se teama pentru siguranta pozitiei sale.

Intalnirea lui Traian Basescu cu parlamentarii UNPR este o incercare disperata de a-si salva propria functie. Traian Basescu stie ca a inceput disolutia actualei majoritati. Stie ca un numar semnificativ de senatori si deputati au decis sa nu mai sprijine actualul regim”, scrie Voiculescu pe blogul sau.

Dan Voiculescu sustine si ca presedintele nu ar fi preocupat in niciun fel de soarta parlamentarilor “independenti”, iar acum incearca disperat alierea lor la partidele de guvernare care il sustin.

Traian Basescu este preocupat, acum mai mult decat oricand, doar de propria functie si pentru asta este dispus sa promita orice. Insa, dupa atatea promisiuni neonorate, nimeni nu-l mai crede. Oamenii seriosi au inteles definitiv neseriozitatea acestor promisiuni”, scrie Voiculescu.

Acesta pare convins ca Traian Basescu se apropie incet, incet de suspendare.

Cu fiecare parlamentar responsabil care se alatura Opozitiei, Traian Basescu mai pierde cate un trimestru de mandat. A inceput numaratoarea inversa pentru “majoritatea Basescu”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.